Levertijd Geefeenpersoonlijkcadeau.nl

Gemiddeld geleverd binnen 12 dagen

Sieraden worden op maat en op bestelling voor u gegraveerd of vervaardigd. Houdt u wat betreft de levertijd rekening met de volgende richtlijnen:

Voorraadproducten:

Producten uit voorraad worden binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd. Bij de productomschrijving in onze webshop staat altijd vermeld of het artikel een voorraadproduct is en dus binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd kan worden.

Gepersonaliseerd maatwerk en overige producten:

Deze producten worden speciaal voor u op bestelling en op maat gemaakt en worden binnen circa 7 tot 12 werkdagen geleverd.

Assieraden

Standaard assieraden die u zelf wilt vullen hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Indien een assieraad binnen 5 dagen wordt geleverd, dan staat dit in de producttekst vermeld. Indien u ervoor kiest voor een maatwerk assieraad of om om het assieraad te laten vullen of als het as door onze goudsmid in het sieraad moet worden verwerkt, bedraagt de levertijd 2 tot 4 weken NA ontvangst van de as. De juiste levertijd staat in de webshop vermeld bij het artikel.

Afdruksieraden

Onze afdruksieraden hebben vanwege het maatwerk een levertijd van 2 tot 4 weken NA ontvangst de afdruk. Bij de afdruksieraden welke sneller leverbaar zijn, staat dit vermeld in de producttekst.

U kunt de status van uw order altijd volgen door in te loggen op uw account op Sieraadgraveren.nl. Tevens ontvangt u automatisch een email wanneer de orderstatus van uw bestelling verandert.