DE BESTE NAAMKETTINGEN ZILVER SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD

Toont alle 42 resultaten


WAT MAAKT DIT NAAMKETTING ZILVER PERFECT VOOR JOU?

Je kunt hier jouw zilveren naamketting laten maken

We hebben allemaal wel eens een dilemma wat we voor onze vrienden of voor onszelf kunnen kopen om verschillende gebeurtenissen en mijlpalen in ons bestaan ​​te vieren. Iets stijlvols en opzichtigs kopen is moeilijk geworden. Als we het hebben over flitsend en stijlvol, neigt de geest altijd naar sieraden zoals goud, diamant en platina, maar zilver heeft zich op alle gebieden beter bewezen. 

Waarom zilveren kettingen met naam?

Eerst en vooral is het betaalbaar in vergelijking met goud, waardoor de aankoop van grotere stukken mogelijk wordt gemaakt in tegenstelling tot het kopen van kleine stukjes goud die tot op zekere hoogte miniem zijn. Er is ook waargenomen dat zilver goed mengt met alle huidtexturen en kleuren plus haarkleur, deze kwaliteit heeft de overhand op goud, aangezien niet iedereen er geweldig uitziet in goud, waardoor zilver de voorkeur verdient.

Redenen waarom je zilveren naamkettingen, sterling zilveren naamkettingen en gepersonaliseerde naamkettingen zilver zou moeten uitproberen, zijn omdat dit als cadeau nooit fout kan gaan, het is niet afhankelijk van factoren zoals geslacht en leeftijd. Het is zelfs voor kinderen een geweldig cadeau en de op maat gemaakte effecten dragen bij aan het cadeau.

Een zilveren naamketting is het perfecte cadeau

Een sterling zilveren naamketting heeft een voordeel ten opzichte van andere metalen kettingen als fijn sieraad, omdat het minder duur is dan goud of platina, dus grotere, krachtigere stukken zijn betaalbaar en het ziet er opvallend uit bij elke huid- of haarkleur. Niet iedereen ziet er op zijn best uit in goud, maar iedereen ziet er geweldig uit in zilver!

Een zilveren naamketting is een perfect cadeau voor verjaardagen, diploma-uitreikingen of gewoon om iemand te laten zien die je belangrijk vindt, of het nu een man, vrouw of kind is.

Zilveren naamkettingen

Wij maken een zilveren naamketting van eerste gehalte Sterling zilver, 925/1000. Zilver is een zacht, wit, natuurlijk edelmetaal. Puur zilver is van nature te zacht om te verwerken tot een naamketting of gebruiksvoorwerp. Het zou te snel slijten of verbuigen. Daarom wordt zilver samengesmolten met andere metalen, zoals koper. Er ontstaat een legering.

Zorg goed voor jouw zilveren naam ketting

Met de juiste zorg gaan jouw zilveren naamkettingen een leven lang mee. Hier zijn een paar tips om je te helpen goed voor jouw zilveren sieraden te zorgen.

Hoewel sterling zilver niet roest, kunnen de gebruikelijke chemicaliën die in zeep, shampoo enz. Worden aangetroffen, het metaal na verloop van tijd beschadigen, dus het wordt aanbevolen om jouw zilveren sieraden af ​​te doen voordat je gaat douchen, afwassen enz. huishoudelijke schoonmaakmiddelen, en zorg ervoor dat je alle sieraden verwijdert voordat je in chloorzwembaden gaat zwemmen.

Sterling zilver kan na verloop van tijd oxideren of verkleuren. Regelmatige reiniging van jouw zilveren sieraden voorkomt aanslag en zorgt ervoor dat jouw sieraden er helder en sprankelend uitzien. Sterling zilver kan veilig worden schoongemaakt met een zilverpoetsdoekje, en het is aan te raden om je sieraden te poetsen voordat aanslag zelfs maar zichtbaar is. Met deze tips zorg je ervoor dat je naamketting zilver goed behouden blijft.