Naamketting Arabisch ? Kies Hier Uit 6 Arabische Naamkettingen

DE BESTE ARABISCHE NAAMKETTINGEN SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERDWAT MAAKT DIT NAAMKETTING ARABISCH PERFECT VOOR JOU?


Naamketting Arabisch

Op zoek naar meer informatie over de Arabische naamketting? In dit artikel kun je alles vinden over de kettingen en de achtergrond ervan. Misschien heb je hier en daar wel eens een Arabische naamketting bij iemand voorbij zien komen. Tegenwoordig worden ze namelijk steeds populairder. Ben jij ook geïnteresseerd in een Arabische naamketting? Lees dan snel verder voor meer informatie over de kettingen uit ons assortiment. 

Het verhaal achter de Arabische taal

Arabisch staat in de top zes van 's werelds belangrijkste talen. Als de taal van de Koran, het heilige boek van de islam, wordt het ook veel gebruikt in de hele moslimwereld. Arabisch wordt van rechts naar links geschreven. Er zijn 18 verschillende lettervormen, die enigszins variëren naargelang ze zijn verbonden met een andere letter ervoor of erna. Er zijn geen "hoofdletters".Het volledige alfabet van 28 letters wordt gemaakt door verschillende combinaties van punten boven of onder sommige van deze vormen te plaatsen. De drie lange klinkers zijn opgenomen in geschreven woorden, maar de drie korte klinkers worden normaal weggelaten - hoewel ze kunnen worden aangegeven door markeringen boven en onder andere letters.

Arabische naam kettingen

Het Arabisch geschrift heeft een erg mooie uitstraling. Aangezien het lastig is om zelf Arabisch te leren schrijven, zijn de woorden van de Arabische naam kettingen al voor jou ontwikkeld. Alleen personen die de taal kunnen lezen, zullen begrijpen wat jouw ketting voor naam bevat. Je kunt natuurlijk ook een ander woord dan jouw eigen naam kiezen. Op deze website kun je gemakkelijk jouw eigen Arabische naam ketting ontwikkelen op een zilveren of gouden metaallegering. 

Waarom een Arabische naamketting?

Er zijn een aantal redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een Arabische naamketting of een ketting met een door jou gekozen Arabisch woord. Hieronder geven we je een aantal voordelen:

Een Arabische naamketting is stijlvol

Je hebt waarschijnlijk nog niet veel mensen zien rondlopen met een Arabische naamketting. Om deze reden alleen al zal jouw sieraad uniek zijn. Door de mooie afwerking van goud of zilver zal jouw ketting goed passen bij iedere outfit. 

De kwaliteit van de kettingen is erg goed

De Arabische naamkettingen zijn gemaakt van stevig materiaal. Hierdoor kun je lang vooruit met je ketting. Het is een duurzame investering waar je nog jaren van zal genieten. Daarnaast zijn de naamkettingen van 14 karaat goud en 925/ Sterling zilver zodat jij de beste kwaliteit in huis krijgt

Je krijgt nu een gratis sieradendoos

Als je bij ons sieraden koopt, worden deze geleverd met een gratis bijpassende sieradendoos. Wanneer het sieraad bestemd is als cadeau, hoef je het dus niet meer zelf in te pakken.

Een Arabische naamketting is mysterieus

Ondanks dat Arabisch door velen wordt gesproken, zijn er in Nederland niet zo veel mensen die de taal kunnen lezen. Wanneer je een Arabische naamketting draagt, zullen enkele zich afvragen wat jij om jouw hals draagt. Misschien wil je niet te koop lopen met een bepaald aandenken of een geheime boodschap met je meedragen. In dit geval is deze ketting perfect voor jou. 

Snelle levering in Nederland en België

De sieraden hebben een snelle levertijd in Nederland en België. Je hoeft dus geen weken te wachten op jouw ketting.