WAT MAAKT DIT NAAMKETTING KIND ZILVER PERFECT VOOR JOU?


Een naamketting van zilver voor elk kind

Bij www.geefeenpersoonlijkcadeau.nl is het onze missie om voor iedereen een uniek sieraad te maken, een naamketting die meer is dan een rijtje letters. 

Wij geloven dat een naamketting (in zilver of goud) de persoonlijkheid van de drager moet tonen. Daarom maken we naamsieraden op bestelling.
Zo weet je zeker dat de naamketting die jij bestelt perfect past bij de unieke karaktereigenschappen van de ontvanger. Onze naamketting vangen de drager, in al zijn of haar individualiteit.

Een zilveren kinderketting met naam is een tijdloos geschenk dat gepast is bij allerlei gelegenheden. Geliefden geven een naamketting om hun gevoelens te uiten, bijzondere momenten (zoals een promotie of afstuderen) worden gemarkeerd met een naamketting als cadeau.
Maar een zilveren kinderketting met naam is voor kinderen, want kinderen zijn er dol op.

Volgens sommige psychologen is er geen mooier woord dan je eigen naam.
Daarom is een zilveren kinderketting met naam zo een prachtig geschenk.
Een cadeautje van opa en oma, van je (peet)oom of (peet)tante of van iemand anders waar je van houdt is altijd leuk. Maar een naamketting kind zilver is een cadeau waar zelfs het drukste kind even stil van wordt.

Als je een naamketting van mooi zilver geeft, weet je zeker dat je een cadeau geeft dat jarenlang heel intensief gebruikt wordt. Helemaal als het kind weet dat de zilveren naamketting speciaal voor hem of haar gemaakt is.

Naamketting kind zilver, Wij leveren maatwerk

Wanneer je een kind een uniek cadeau wilt geven, wil je iets van de beste kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen naamkettingen kind zilver van juwelierskwaliteit. Een zilveren naamketting is altijd écht zilver (924 Sterling). Bovendien heb je een ruime keuze in hangers en barkettingen (van lieflijk tot stoer, van klassiek tot modern). Doordat we elke hanger in ons eigen atelier graveren kunnen we een naam ketting van zilver leveren met élke naam. Ook speciale leestekens zijn voor ons geen probleem.

Snel leveren is snel een cadeau doen

Je wilt natuurlijk geen dag langer wachten dan nodig is. Het liefst zou je jouw dierbare kind vandaag nog een naamketting kind zilver van topkwaliteit cadeau doen. Om de kwaliteit van jouw naamketting te waarborgen maken wij deze met uiterst zorgvuldigheid. Maar we beloven je wel dat we jouw unieke naamketting kind zilver binnen vier dagen klaar hebben voor ontvangst (in Nederland en België).

Het prijskaartje van een naamketting kind zilver is verrassend laag. En de stralende ogen, de glimlach, die je ervoor terugkrijgt…die is onbetaalbaar.
Kies hier hoe u contact met ons wenst. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.