WAT MAAKT DIT NAAMKETTING KIND GOUD PERFECT VOOR JOU?


Een gouden naamketting voor een kind

Een gouden naamketting is een prachtig en persoonlijk sieraad. Niet voor niets behoort de naamketting tot één van de meest gegeven geschenken in Nederland en België. Stelletjes dragen vaak een gouden naamketting om hun verbondenheid met elkaar tot uitdrukking te krijgen. Maar naamkettingen zijn niet alleen voor volwassenen. Voor een kind is een bezoekje van opa en oma vaak iets om uit te kijken. Vaak wordt er bij een bezoekje ook een cadeautje gegeven. Niet alleen door opa en oma, trouwens… ook de (peet)oom of (peet)tante en andere familieleden nemen vaak een leuk geschenkje mee. Wat is er leuker om cadeau te krijgen dan een echt persoonlijk geschenk? Geef een kind een mooie gouden naamketting kind en je geeft een geschenk dat voor altijd gedragen zal worden. Met een sieraad zoals dit geef je een kind iets dat jaren heel intensief gebruikt zal worden.

Alle namen zijn mooi op een naamketting kind goud

Bij geefeenpersoonlijkcadeau.nl maken we persoonlijke sieraden. Bestel je bij ons, dan krijg je geen gouden naamketting kind uit voorraad, maar een unieke naamketting die speciaal voor jouw bestelling is gemaakt. Dat betekent dat je een ruime keuze hebt. Je bent niet beperkt tot de meest-voorkomende namen, want wij kunnen elke naam voor je op een sierlijke naamketting graveren. Heeft het kind een bijzondere naam? Dan wordt je sieraad nog bijzonderder.Maak je naamketting kind goud persoonlijk door uit de vele 14-karaat gouden hangertjes precies die uit te zoeken die perfect past bij het karakter van het kind en laat ons weten welk lettertype we bij het graveren moeten gebruiken. Kies je voor het Brenda model, met een sierlijke krul en ster, of voor het model Daniella met een hartje? Of heb je liever een stoere ketting, zoals de modellen Piet en Diego? 

Betaalbare topkwaliteit

Heb je alle keuzes gemaakt? Dan gaan we voor je aan de slag in ons eigen atelier. Doordat we alles zelf doen, steken we onze handen ervoor in het vuur dat onze gouden naamketting kind van de best mogelijke kwaliteit zijn. Je wilt immers het beste cadeau voor het kind in kwestie, toch?Het zal je verbazen, maar een naamketting kind goud van geefeenpersoonlijkcadeau.nl is verrassend betaalbaar. Laat je verrassen door ons aanbod en bestel direct de perfecte sieraad voor een kind dat je dierbaar is.
Kies hier hoe u contact met ons wenst. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.