Naamketting Kind? Kies Uit 29 Kinderketting Met Naam ✅

DE BESTE NAAMKETTINGEN KIND SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERDWAT MAAKT DIT NAAMKETTING KIND PERFECT VOOR JOU?


Naamketting kind

Sieraden zijn niet alleen voor volwassenen, maar ook voor onze kinderen.. Sieraden met naamkettingen, moederskettingen met kindernamen en meer kunnen worden gepersonaliseerd om hun naam, hun passie en hun persoonlijkheid weer te geven!

Naamkettingen voor kinderen

Laat de naam van je kind op de naamketting graveren op bestelling. Alle ketting met naam voor uw kind zijn leverbaar en er is keus uit heel veel verschillende soorten letters. Het klassieke glanzende ontwerp is altijd een trend en zal altijd blijven. Je kind zal er zeker van houden.

Gepersonaliseerde naamkettingen voor kinderen

Gepersonaliseerde sieraden zijn geweldig omdat het unieke karakter en de betekenis ervan bij de drager ligt. Er zijn verschillende materialen om uit te kiezen: goud of zilver. De gouden naamketting maken we van 14-karaats goud.

Korte levertijd en geen verzendkosten

Aangezien we de kettingen zelf graveren, gaat hier slechts een korte tijdje overheen. We geven dit echter een grote prioriteit, waardoor de ketting binnen vier werkdagen ons atelier verlaat. Afhankelijk van PostNL ontvang je de gouden naamketting dan een of twee dagen later.

De naamkettingen voor kinderen kennen een uitstekende kwaliteit

Een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding staat voor ons bovenaan. Deze naamkettingen zijn stevig en gaan lang mee. Elke naamketting kind is met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden en gemaakt van de beste materialen. 

Enorme besparingen

Omdat je rechtstreeks bij de fabrikant koopt, bespaar je de extra kosten die gepaard gaan met de verschillende fasen die traditioneel nodig zijn om een product bij de klanten te laten bereiken.

Naamkettingen voor kinderen weerspiegelen persoonlijke gevoelens

In winkels vind je miljoenen sieraden met fantastische ontwerpen. Ze kunnen gemaakt zijn van goud, zilver en zelfs diamant of versierd zijn met kostbare edelstenen; maar ze kunnen niet iets zijn dat jouw relatie met een speciaal iemand beschrijft. Hier komen naamkettingen te hulp. Besteed jouw tijd aan het zoeken naar gemeenschappelijke interesses. Zoals welke kleuren jullie allebei leuk vonden, hoe je je namen samen schreef terwijl je op het strand was, of denk aan de tijd die je samen doorbracht.

Wie we zijn

Wij zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde en handgemaakte sieraden. Door personalisatie te combineren met moderne styling en luxe, kan onze huidige collectie in elk aspect gepersonaliseerd worden. Door namen, datums, persoonlijke berichten, geboortestenen en letterbedels toe te voegen, kun je een op maat gemaakt ketting met naam voor jouw kind of jouw dierbaren ontwerpen dat bij elke gelegenheid past.

Bekijk onze naamkettingen voor kinderen van zilver,  of onze naamkettingen voor kinderen van goud.

We hebben verschillende modellen zoals de modellen met hartjes, sterretjes, sierletters en meer!