Naamketting Goud ? Kies Hier Uit 54 Naamketting Echt Goud 14k ✅

WAT MAAKT DIT GOUDEN NAAMKETTING PERFECT VOOR JOU?


Onze Naamketting Echt Goud 14k

We hebben allemaal wel eens een dilemma wat we voor onze vrienden of voor onszelf kunnen kopen om verschillende gebeurtenissen en mijlpalen in ons bestaan ​​te vieren. Iets stijlvols en opzichtigs kopen is moeilijk geworden. Naamkettingen zijn tegenwoordig een van de meest geprefereerde geschenken. Door een naamketting te krijgen van iemand, voel je je gewaardeerd en speciaal. Er zijn veel sieraden die perfect zijn voor een romantisch cadeau. 

Onze Naamkettingen zijn van echt goud

Wij maken onze naamkettingen van 14-karaats goud, 585/1000. Hierdoor gaat jouw naamketting gaat een leven lang mee. 

Een gouden naamketting 14k: het ultieme geschenk

Een van de eerste dingen die je opvalt bij ketting naam goud is de ongeëvenaarde variëteit waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk associëren we een naamketting vaak als een geweldig cadeau-idee voor een belangrijke liefde in je leven. Laten we echter niet vergeten dat dergelijke accessoires perfect zijn voor iedereen die de weg naar jouw hart heeft gevonden. Viert je zus haar verjaardag over een paar maanden? Misschien ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau om met Kerstmis te geven. Of ben je op zoek naar een naamketting voor je kind? Zelfs een verrassingsfeestje voor een collega kan worden geaccentueerd met naamkettingen van echt goud 14k. 

Eén of twee namen als naamketting

Een naamketting met één naam is natuurlijk helemaal leuk. Maar wil je een naamketting met twee namen, kan dat ook! Handig als je bijvoorbeeld een dubbele naam hebt of als je jouw naam én die van je vriend(in) wilt dragen of aan haar cadeau wilt geven of als je de namen van je kinderen in een gouden naam ketting wilt vereeuwigen. Bij ons kan het allemaal! Alle leestekens zijn mogelijk en een hartje verbindt de dubbele namen in de ketting.

De voordelen van een ketting naam goud 14k  

Bestel jouw naamketting en profiteer van de voordellen.
  1. Korte levertijd en geen verzendkosten Aangezien we de kettingen zelf maken, gaat hier een tijdje overheen. We geven dit echter een grote prioriteit, waardoor de ketting binnen vier werkdagen ons atelier verlaat. Afhankelijk van PostNL ontvang je de sieraad dan een of twee dagen later. Uiteraard betaal je geen verzendkosten voor je bestelling. 
  2. De sieraden kennen een uitstekende kwaliteit Een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding staat voor ons bovenaan. Deze sieraden zijn stevig en gaan lang mee. Elke sieraad is met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden en gemaakt van de beste materialen. 
  3. Enorme besparingen. Geniet van onze vele kortingen.
  4. Snelle levering in Nederland en België De sieraden hebben een snelle levertijd in Nederland en België. Je hoeft dus geen weken te wachten op jouw sieraad. 

Kies uit 54 naamkettingen

Wij hebben verschillende modellen, zoals de Carrie modellen zonder zirkonia of met zirkonia.  Kies anders voor onze model met initialen. Ook hebben wij modellen met verschillende vormen zoals vlindertjes, hartjes en sterretjes.Maar ook onze infinity modellen passen heel goed bij elke outfit. Voor de echte lovers of bffs hebben wij de duo naamkettingen.Bekijk nog veel meer soorten kettingen met naam en bestel jouw favoriete naamketting.