WAT MAAKT DIT NAAMKETTING BAR GOUD PERFECT VOOR JOU?


Bestel bij ons jouw bar naamketting bar goud

Bij www.geefeenpersoonlijkcadeau.nl denken we een goede neus te hebben voor unieke en persoonlijke sieraden. 

Naamsieraden zijn al jaren populair. Mede dankzij de grote diversiteit aan naamkettingen die we kunnen leveren hebben we een gouden naamketting voor iedereen. Wat je persoonlijkheid ook is, wij leveren een op maat gemaakte naamketting die bij past bij wie jij bent. Met grote regelmaat voegen we nieuwe variaties toe aan ons assortiment. 

De gouden barketting met naam was een nieuw soort hanger waar we best wel wat van verwacht hadden. We wisten dat dit een trendsetter zou worden. Maar dat de gouden bar naamketting zó zou aanslaan, dat hadden ook wij niet verwacht.

Een naamketting met bar van topkwaliteit goud

Wanneer je een naamketting van goud wilt kopen, voor jezelf of om cadeau te doen, wil je alleen het beste. Daarom produceren we alle naamkettingen van goud zelf, via onze eigen leverancier. Dat geeft jou enorm veel keuzevrijheid en stelt ons in staat garant te staan voor de best mogelijke kwaliteit.

In ons atelier werken we alleen met bar naamkettingen van 14k goud. Onze vakkundige graveerders zorgen dat jouw boodschap, citaat, tekst of naam in het door jou gewenste lettertype op de bar wordt gegraveerd. Zo zorgen we dat jouw gouden bar ketting met naam een écht persoonlijk sieraad wordt.

Alleen de beste prijs voor jouw bar ketting goud

Bestel bij ons jouw bar ketting met naam van goud en je komt niet voor verrassingen te staan. Behalve dan wanneer je naar het prijskaartje kijkt. Want onze prijzen zijn verrassend redelijk. Doordat we de hele productie van jouw oogverblindend mooie persoonlijke sieraad in eigen hand houden, houden we de kosten laag. En daar pluk jij de vruchten van, want een naamketting is bij ons verrassend laag geprijsd. En ja, die prijs is inclusief de verzendkosten.

Een bar ketting met naam: een trendy speciale cadeau en toch heel uniek

Twijfel niet en bestel vandaag jouw prachtige naamsieraad. Binnen een week loop ook jij rond met een stralend en sprankelend sieraad wat helemaal trendy is. Of geef deze bar ketting graveren goud barketting cadeau aan iemand die je dierbaar is, bijvoorbeeld als examencadeau of op een verjaardag. Of zomaar, want waarom zou je wachten op een excuus om iemand te laten merken hoe belangrijk hij of zij voor je is?

Kies bij ons een bar ketting graveren goud en laat het stralen door de vakkundigheid van onze leverancier.

Kies hier hoe u contact met ons wenst. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.