BAR KETTING GRAVEREN? DE BESTE SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD

Swipe naar links of rechts en ontdek meer bar kettingen met naamWAT MAAKT DIT NAAMKETTING BAR PERFECT VOOR JOU?


Laat hier jouw naamketting bar graveren, uniek en persoonlijk

Bar kettingen met naam zijn al vele jaren populair. Ze zijn een tijdloos sieraad, en vallen als cadeau in de smaak. Naamkettingen zijn te maken in goud en zilver en zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten.
Sommige mensen willen een naamketting in hartvorm, anderen kiezen voor een letterketting. Een relatieve nieuwe naamketting is de bar.
De bar ketting is een absolute trendsetter die van een stijlvolle eenvoud is. Deze ketting hangt het “less is more”-principe aan, maar is absoluut niet minderwaardig.

De sieraden van Geefeenpersoonlijkcadeau.nl


Wanneer je kiest voor een bar ketting van Geefeenpersoonlijkcadeau.nl dan kies je voor een bar ketting van juwelierskwaliteit. Zowel de bar als de ketting zijn van 14k Goud of 925 Sterling zilver en worden op bestelling gegraveerd.
We doen dit via ons eigen leverancier. Zo houden we de prijzen voordelig, terwijl we wel garant kunnen staan voor een bar ketting van topkwaliteit. 
Een naamketting met bar van zilver is een perfect cadeau, bijvoorbeeld voor je vrouw, je dochter, of je zus. Maar het zijn niet alleen vrouwen die enthousiast zijn over een bar bar ketting met naam. Combineer de naamketting bar met een stoere ketting en ook mannen zullen deze naamketting met trots dragen.

Laat een bar ketting graveren als cadeau


De naamketting met bar van zilver is een perfect cadeau. De enige beperking is dat je een gelegenheid moet verzinnen. Misschien is de ontvanger binnenkort jarig, is er een examen behaald of wordt er een jubileum gevierd. Natuurlijk kan het ook zijn dat je een wat creatievere aanleiding moet verzinnen.
Of je geeft de bar ketting zonder specifieke aanleiding. Een cadeau dat “zomaar” wordt gegeven is een hele duidelijke boodschap: jij bent belangrijk voor me.
En met een bar naamketting van Geefeenpersoonlijkcadeau.nl onderstreep je dat nog eens extra, want onze naamkettingen zijn uniek en persoonlijk. En weet je? De prijs zal je positief verrassen.
Zoek niet langer naar een excuus en ontwerp vandaag nog je individuele naamketting bar via deze pagina. Draagt de ontvanger liever goud dan zilver? We hebben ook een ruime keuze uit gouden bar naamkettingen.

Plaats vandaag nog je bestelling en we zorgen ervoor dat deze binnen vier dagen klaar is voor verzending.
Kies hier hoe u contact met ons wenst. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.