Dubbele naamketting goud? Kies Uit 5 Meervoudige Naamketting Goud ✅

WAT MAAKT DEZE DUBBELE NAAMKETTING GOUD PERFECT VOOR JOU?

Dubbele naamkettingen goud

Als je wilt laten zien hoeveel iemand voor je betekent is een gouden naamketting een perfecte manier. Een mooie gouden naamketting is subtiel genoeg om bij elke outfit te passen, maar opvallend genoeg om de boodschap duidelijk te maken: deze persoon is belangrijk voor me.

Maar wat nu als er in je leven meer mensen zijn die belangrijk voor je zijn? Bijvoorbeeld als je meerdere kinderen hebt? Dan wil je toch laten zien dat elk van hen een plekje in je hart heeft? 

En wat als je dierbare een dubbele naam heeft? Kun je dan maar beter geen gouden naamketting dragen, om niemand voor het hoofd te stoten?

Meervoudige naamketting goud

We hebben een makkelijkere oplossing voor je: de meervoudige naamketting goud. Hoewel de meeste naamkettingen inderdaad één naam vermelden, is er geen enkele reden waarom je niet 2 namen op je naamketting van goud kunt opnemen. 

Een dubbele naamketting goud is een authentieke manier om de wereld te laten zien wie jou het meest na aan het hart liggen.

Alle namen, alle letters

Bij sommige webshops kun je alleen naamkettingen kopen die op voorraad liggen. Je bent dan beperkt tot een klein aantal (veelvoorkomende) namen. Vaak krijg je dan ook nog eens een sieraad van verzilverd of verguld blik.

www.geefeenpersoonlijkcadeau.nl houdt niet van zulke eenheidsworst. Wij maken onze meervoudige naamketting goud op bestelling, en altijd van juwelierskwaliteit. Een meervoudige naamketting is bij ons altijd gemaakt van 14k goud. Alleen het beste is goed genoeg.

We hebben een eigen atelier, waar onze eigen graveerder zorgt dat elk sieraad perfect in orde is. Dat betekent ook dat je bij ons een naamketting 2 namen goud kunt bestellen met élke naam. Ook de namen die wat minder vaak voorkomen, of waar bijzondere leestekens in zitten.

Topkwaliteit, uniek en betaalbaar

Ontwerp je dubbele naamketting op onze site en plaats je bestelling direct. Wij zorgen dan dat jouw ontwerp in alle perfectie wordt gerealiseerd. Binnen vier werkdagen is jouw dubbele naamketting goud klaar voor verzending.

Met zo een naamketting 2 namen goud heb je een geschenk dat nooit vergeten zal worden.