DE BESTE DUBBELE NAAMKETTINGEN SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD


WAT MAAKT DEZE DUBBELE NAAMKETTING PERFECT VOOR JOU?


Het perfecte cadeau: een dubbele naamketting

Een naamketting is een leuke manier om je liefde voor iemand uit te drukken. Maar wat als er meerdere mensen zijn die een speciaal plekje in je hart hebben. Als je twee kinderen hebt, kun je toch moeilijk met de naam van een van beide rondlopen. Dan denken je kinderen zometeen nog dat je meer van de een dan van de ander houdt. 

De oplossing is simpel: de naamketting 2 namen.

Een dubbele naamketting, of naamketting 2 namen, is een naamketting waarop twee namen een plekje krijgen. Met een naamketting 2 namen kun je de wereld laten zien dat je beide kinderen (of je partner en je kind) je allebei even dierbaar zijn.Zoals alle naamkettingen moet ook een naamkettingen 2 namen van topkwaliteit zijn. Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen kwantiteit en kwaliteit, want bij geefeenpersoonlijkcadeau.nl zijn alle naamsieraden gegarandeerd van juwelierskwaliteit. Een dubbele naamketting van goud is dus altijd echt 14k goud, net zoals een zilveren naamketting gegarandeerd 925 Sterling zilver is.

Speciaal op maat gemaakte sieraden

Omdat we alle sieraden op bestelling maken, kun je bij ons altijd aan het juiste adres voor jouw dubbele naamketting. Zelfs de meest zeldzame combinatie van namen is voor ons geen probleem, ook niet als er bijzondere leestekens in het spel zijn. Onze graveerder verstaat zijn vak en draait er zijn hand niet voor om. Hoe exotisch ook de naam, hij zorgt ervoor.De uniciteit van jouw dubbele naamketting wordt vergroot doordat je een vrije keuze  hebt ui de vele hangers uit ons assortiment én doordat je kunt kiezen uit veel verschillende soorten letters. Wil je de namen in blokletters, of in een sierlijk calligrafie-schrift? Kies uit de vele mogelijkheden precies die combinatie uit die past bij jou.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Nu denk je misschien: een dubbele naamketting van juwelierskwaliteit, speciaal voor mij vervaardigd…dat kan ik nooit betalen? Dan kunnen we je gerust stellen. Doordat we de productie in eigen hand houden, zijn we er in geslaagd de kosten laag te houden. Daar profiteer jij van, want onze dubbele naamkettingen zijn uitermate redelijk geprijsd. Bezoek de site en ontwerp vandaag jouw gouden of zilveren naamketting 2 namen. Binnen vier werkdagen na je bestelling zorgen wij dat je persoonlijke naamketting 2 namen klaar is voor bezorging in Nederland of België.