Resultaat 1–15 van de 522 resultaten wordt getoond


Hangertje graveren

Als je op zoek bent naar een sieraad dat mooi staat bij elke outfit, of het nou een alledaagse outfit is of voor een deftige gelegenheid, een hanger of ketting staat altijd mooi. Nog mooier is het om een persoonlijke hanger te hebben, voor jezelf of als persoonlijk geschenk voor een dierbare.Met ons assortiment streven we ernaar dat we voor iedereen een passende hanger hebben.Verder kan je kiezen uit meerdere soorten.. Welke soort hanger je ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt van echt 925 sterling zilver of 14 karaat goud. We garanderen dat we alleen de hoogste kwaliteit hangers leveren.Een gegraveerde hanger is mooi voor jezelf, maar het is nog mooier als persoonlijk cadeau. Je kan de hangertje persoonlijk laten graveren met bijvoorbeeld een foto of tekst.Bij een gravering kan je ervoor kiezen om de gravering zwart te maken zodat het opvalt ten opzichte van het zilver of goud, maar het is ook mogelijk om de tekst zilver of goud  te houden zodat het subtieler blijft.Verder kan je de gravering aan de binnenkant laten zetten zodat het een geheim blijft of zet het aan de buitenkant als je juist de tekst wilt laten zien aan iedereen. Graveren is bij ons trouwens geheel gratis. Hieronder een aantal mogelijkheden om de hangertje persoonlijk te maken:

Hanger graveren met foto

Niks is zo persoonlijk als een foto. Van je partner, je ouders, je kind, opa/oma, huisdier en ga zo maar door. Met een foto heb je altijd een herinnering dichtbij je.

Gegraveerde Hanger met vingerafdruk

Als je liever geen foto bij je draagt en het iets subtieler wilt hebben, kan je kiezen voor een gravering van een vingerafdruk. Ook dit is als geschenk heel bijzonder en uniek en alleen jij en de gelukkige die het cadeau ontvangt weet van wie de vingerafdruk is.

Laat je hanger graveren met tekst

Ook tekst is mogelijk. Hiermee kan je verschillende teksten in de hanger zetten, zoals iemands favoriete quote of psalm.

Graveer hier jouw hanger met handschrift

Wat ook een mooie herinnering is aan iemand, is om het handschrift van deze persoon in de hanger te verwerken. We kunnen elk handschrift exact namaken dankzij ons vakmanschap en onze jaren ervaring.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Wij willen graag deze website beter maken en daarom hebben wij jouw hulp nodig. Wij willen graag analyseren hoe jij de website gebruikt en hierdoor jouw ervaring verbeteren. Dit gebeurt volledig anoniem. Mogen wij uw toestemming?