Gegraveerde Armbanden

testproduct

77,95

Zilver naamplaat armbandje baby

Op zoek naar een ander geboortecadeau dan sokjes, knuffels of voorleesboekje? Denk dan eens aan een armbandje met een naamplaatje voor het baby’tje! Bij ons koopt u die in speciaal klein formaat, zodat ze de baby ongeveer tussen de eerste en tweede verjaardag uitstekend zullen passen.

Het zilveren baby armbandje is gemaakt van echt zilver (925/sterling). Natuurlijk is het hoogglans afgewerkt, voor een chique en glamoureuze uitstraling. Wilt u het cadeau nog specialer en persoonlijker maken? Dan kunnen wij er voor u ook nog een extra gravering in laten zetten. Datums, symbolen of persoonlijke boodschappen zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om met deze service vast te laten leggen.

Handschrift ketting


Wil jij een sieraad dat echt 100% persoonlijk is? Overweeg dan eens een ketting waarin je eigen handschrift wordt vastgelegd! Met een zogenaamde handschrift ketting van zilver vereeuwig je jouw persoonlijke signatuur op een wel heel unieke manier.

Onze handschrift kettingen kennen bovendien voldoende mogelijkheid om verder aan je eigen wensen aangepast te worden. Denk daarbij uit de keuze tussen verschillende vormen, waaronder een hartje, een cirkel of een rechthoek. Ook kun je de ketting met een extra bedeltje uitbreiden en kies je zelf welk model en welke sluiting voor jou het mooist zijn.

Al onze kettingen zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Met de eigen keuze voor een glanzende of matte afwerking is dat materiaal voor iedereen een stijlvolle keuze.

Wat geef ik mijn vriend voor zijn verjaardag?
Verjaardagscadeaus voor intieme kennissen zijn vaak lastig. Je wilt immers echt laten blijken hoe veel je om de ander geeft! En vooral in relaties wil je niet blijven hangen bij rozen en een reep chocola; een persoonlijker idee wordt vaak gewaardeerd.

Overweeg daarom eens een vriendschapsring cadeau te geven! Daarin graveer je bijvoorbeeld je eigen naam en de naam van de ontvanger. Ook een optie is bijvoorbeeld een datum die voor jullie relatie of vriendschap van belang is. En natuurlijk kunnen andere persoonlijke ideeën ook doorgaans wel uitgevoerd worden.
Kies hier hoe u contact met ons wenst. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.